Szolgáltatások

Bemutatjuk legfontosabb szolgáltatásainkat esetfotókkal megtűzdelve, hogy könnyebben be tudd azonosítani a problémádat.

Körömgyógyászati kezelések

Arkada kezelés

2018 áprilisától végre elérhető ez a forradalmian új módszer, mellyel Magyarországon először a szalon vezetője, Bertalan Edina kezdett el dolgozni!

Az Arkada módszer egy körömgyógyászati eljárás, amely megoldást nyújt a fájdalmas körömbenövés és a köröm deformitás különböző problémáira. Ezzel a kezeléssel megszüntethető a fájdalom, és visszaállítható a körömlemez a helyes növekedési irányba. Ez nem egy sebészeti eljárás, ennek a módszernek a nagyszerűsége épp abban rejlik, hogy nincs szükség orvosi beavatkozásra, nincs hosszas gyógyulási idő, mint egy körömműtét esetében. Már a kezelés után közvetlenül megszűnik a fájdalom.

A körömlemeznek 10 napos előkezelésre van szüksége az Arkada által kifejlesztett speciális szérummal, és utána sikerrel elvégezhető rajta az eljárás.

UniBrace kezelés

Az Unibrace egy speciális körömszabályozó eszköz. A kezelés során egy fogászati acélból speciálisan meghajlított, a köröm vastagságának és deformitásának megfelelő vastagságú drótot helyezünk a körömlemezre, melynek rögzítését fényre kötő fogászati kompozit biztosítja. Ennek segítségével tudjuk szabályozni a körmöt a megfelelő növekedési irányba, meg tudjuk emelni a benőtt körömszéleket. Csőköröm és súlyosabb körömdeformitások esetében is hatásos. Már a kezelés után közvetlenül megszűnik a fájdalom.

Felhelyezés után Arkada szérum használata javasolt, mivel a benne lévő kollagén rugalmasabbá teszi a körömszélt, és segíti az UniBrace drót munkáját.

Arkada szegmens kezelés

Vágási hibából adódó körömbenövések esetén használjuk. Ezüst-kolloidos porcelán anyagból egy sablon segítségével elkészítjük a körömpótló szegmenst, amit a megfelelő forma kialakítása után odaillesztünk a hiányos körömlemezhez, és porcelán anyaggal rögzítünk. Ezzel kipótoljuk a hiányzó körömrészt, és egyenes körömszélt alakítunk ki a körömágyban, így a köröm növekedés közben nem fog akadni és nem karcolja a körömágyat.

Körömbenövés kezelés

A körömbenövés leggyakoribb oka a helytelen körömvágás, ami fájdalmat, gennyes körömgyulladást okozhat. Ebben az esetben a megfelelő eszközökkel (cserélhető pengés podológiai véső, speciális körömszélreszelő) korrigáljuk az élesen hagyott, benőtt körömszéleket, illetve eltávolítjuk az esetlegesen benne maradt körömszilánkokat. Ezt követően fertőtlenítő, hámosító krémmel bevont tampont helyezünk a körömszélhez, Atraumant Ag-vel és csőkötszerrel fedjük le az érintett területet, szükség esetén naponta átkötözzük. 

Gombás és baktérium-fertőzött köröm kezelés

A fertőzött körömrészeket eltávolítjuk, és megtisztítjuk a körömlemezt és a körömágyat. Az eltávolításra azért van szükség, mert az esetek döntő többségében a fertőzés a körömlemez alatt található. Eltávolítás nélkül a megfelelő kezelőszereket nem lehet teljesen bejuttatni a fertőzött területre. A beteg körömrészek eltávolítása teljesen fájdalommentes, hiszen ezek már nem tapadnak a körömágyhoz.

A vendégnek otthon a fertőzés mértékétől függően Arkada szérummal és Arkada olajjal kell ecsetelni a körmöket naponta kétszer. Az első hat hétben hetente vissza kell jönni körömtisztításra.

Ápoló kezelések

Paraffinos ápolás

A paraffinos ápolás azonnal képes feltölteni a bőrt, és visszaadni a rugalmasságát, hidratáltságát.

Menete:

 1. Fertőtlenítés után az első lépés a bőrradírozás, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, így könnyebb a bőrbe juttatni a megfelelő hatóanyagokat.
 2. Radírozás után ural tartalmú tápláló, hidratáló pakolást viszünk föl masszázs segítségével.
 3. Belemártjuk a kezet vagy a lábat a már előre felmelegített paraffinba. A merítést egymás után háromszor végezzük el 5 mp-es szünetekkel, hogy kialakuljon a megfelelő vastagságú paraffin réteg. A meleg paraffin segít megnyitni a pólusokat, ezáltal a hatóanyagok sokkal mélyebben tudnak a bőrbe jutni.
 4. Egy nylon kesztyűt/lábtyűt, majd egy pamut kesztyűt/lábtyűt helyezünk fel, amely segíti a hőmegtartást.
 5. A 15 perc hatóidő után eltávolítjuk a paraffint a kézről/lábról, és a kezelést masszázzsal zárjuk.
Pedikűr

A pedikűr történhet kézi, gépi és kombinált technikával, a felmerülő problémákat figyelembe véve.

15-20 perces fertőtlenítő, bőrpuhító lábfürdő után speciális pedikűrös szike segítségével eltávolítjuk a bőrkeményedéseket a talpról, illetve a lábujjakról, szükség esetén a tyúkszemeket is. Ezután jön a körmök és a körömágy kezelése, a körmök rövidítése, szükség esetén körömbenövés megszüntetése, reszelés, körömfelület fényvisszaadása körömpolírozó eszközökkel, vagy igény szerint lakkozás.

További szolgáltatásaink

Manikűr

 • manikűr
 • zselés lakkozás
 • SPA kezelés
 • kézmasszírozás

Pedikűr

 • pedikűr
 • problémás láb kezelése
 • SPA pedikűr
 • körömkezelés- és polírozás
 • zselés lakkozás
 • tyúkszem eltávolítás
 • körömkorrekció

Körömkorrekció

 • TAPE technika

Masszázs

 • testmasszázs
 • talpmasszázs